NouxStuganin upea ympäristö luonnon keskellä tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet virkistäytymiseen, elämyksiin ja erilaisiin aktiviteetteihin.

Nuuksion kansallispuisto

Nuuksion kansallispuistossa voi kokea luontoelämyksiä pääkaupunkiseudun kiireen ulottumattomissa. Nuuksion ulkoilualueet sopivat hyvin muutaman tunnin patikkaretkikohteeksi merkittyine reitteineen.

Nuuksion maisemaan hallitsevat järvet ja niiden väliset kalliot jotka ovat kokeneet kovia jääkauden aikana. Jäätiköt tasoittivat monet huiput upeiksi silokallioiksi ja jättivät rinteille kuljettamiaan kookkaita siirtolohkareita. Kansallispuiston luonto on vaikeakulkuisuuden takia säilynyt suhteellisen koskemattomana niinpä siellä saattaa kohdata harvinaisia kasvi- ja eläinlajeja. Sen maisemalle on tyypillistä rikkonaisen kallioperän muovaamat jyrkkäreunaiset laaksot ja niiden pohjilla olevat suot ja lammet. Nuuksion korkeat kallionselänteet tarjoavat upeita näköalapaikkoja ympäristön ihasteluun.

Lisätietoja: www.luontoon.fi

Lumikengillä luontoon

Lumikenkäily on loistava talvilaji joka tarjoaa elämyksiä ikään, kokoon tai kuntotasoon katsomatta kaikille ulkoilun ystäville. Lumikengillä pääse tutustumaan Nuuksion talviseen luontoon uudesta näkökulmasta pois merkityiltä laduilta ja syvään hankeen. Varusteeksi tarvitaan korkeavartiset talvikengät ja lämmin ulkoiluvaatetus. NouxStuganilta voi vuokrata lumikenkiä ja sauvoja.

Sauvakävely

Sauvakävely on erinomainen kuntoilumuoto jokaiselle ja sopii kaikenikäisille. Sauvakävelyä voi harrastaa ympäri vuoden ja välineiksi tarvitaan vain kävelysauvat ja mukavat kengät.  NouxStuganilta voi vuokrata kävelysauvoja.

Murtomaahiihto

Nuuksion suurenmoiset maisemat ovat luodut elämykselliseen liikkumiseen ja eripituisia latuja löytyy kilometreittäin.  Hiihtäminen on erinomainen kuntoilulaji ja raittiissa ilmassa, luonnon helmassa ja maisemien vaihtuessa ihmisen mieli piristyy ja keho kuntoutuu mitä parhaimmalla tavalla.